klik hier voor het driegangenmenu
Elke week stellen onze getalenteerde chefs een nieuw driegangen weekmenu samen. Zo zijn er elke week heerlijke nieuwe gerechten en combinaties te ontdekken. Kom ook bij ons genieten van deze weekmenu's
€ 37,50
HUISGEMAAKT BROODV
Met beurre noisette en ras el hanout aioli
€ 3,00 p.p.
KALFSCARPACCIO
Met groene kruiden, Parmezaan sponge en tomatenmayonaise
€ 14,50
Gamba’s
Met een saus van chili, limoen en kokos
€ 13,50
STEAK TARTARE
Met krokant spek, zoetzure rettich, spekmayonaise en croutons
€ 12,50
TONIJN
Met maïstortilla, tomaat, cashew en jalapeño
€ 14,50
RAVIOLI V
Met spinazie, aubergine, paprikabouillon en relish van courgette
€ 11,50
COQUILLES
met artisjok, kruisbessen en doperwt
€ 17,00
Proeverij van voorgerechten
een selectie van onze voorgerechten, vanaf 2 personen, prijs p.p.
€ 11,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, huisgemaakte truffelmayonaise en
de keuze uit gebakken aardappelen of frietjes.
SUCADESTEAK
Met saus van rozemarijn en kriek
€ 28,50
rOULEAU VAN GECONFIJTE KIP
Met ras el hanout aioli en orzo
€ 19,50
Tournedos
Met langoustinejus
Supplement gamba's : €7,50
€ 37,50
SOUSVIDE GEGAARD BUIKSPEK
Met morillevelouté, groene asperge en geglaceerde radijs
€ 21,50
De steaks zijn in meerdere gewichten te bestellen. Vraag ons personeel naar de mogelijkheden.
Is er een andere saus die u meer aanspreekt? U kunt de saus van uw keuze opgeven bij de bestelling.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, huisgemaakte truffelmayonaise en
de keuze uit gebakken aardappelen of frietjes.
Tomahawksteak
Met chimichurris. Gemiddeld gewicht 1,2 kg
€ 9,00 per 100 gram
Chateaubriand (500 gram)
Met daslookboter. 500 gram
€ 39,90 p.p.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, huisgemaakte truffelmayonaise en
de keuze uit gebakken aardappelen of frietjes.
ZWAARDVIS
Met hot sauce van gefermenteerde jalapeño en pico de gallo van ananas
€ 27,50
ZEETONG
Á la meunière
€ 45,00
ZEEBAARS
En papillotte met venkel, zeekraal en citroen
€ 22,50
GNOCCHI VAN TRUFFELAARDAPPEL V
Met ricotta en dressing van tomaat en beurre noisette
€ 19,50
Dessert van het moment
Wisselende dessertspecialiteit van onze chefs
€ 9,50
Huisgemaakte magnum
Van frambozenparfait, met pure chocolade, hazelnoot en rozencrème
€ 9,90
GEPOCHEERDE PERZIK
In bourbon met blauwe bessenmeringue, vanillebavarois en perziksorbet
€ 12,50
PORNSTAR MARTINI DESSERT
Met vanille, passievrucht en witte chocolade
€ 11,50
Kaasplank
Een selectie kazen, geserveerd met brood en confiture
€ 15,50
Proeverij van desserts
Een selectie van onze huisgemaakte desserts, vanaf 2 personen, prijs p.p.
€ 11,50