Groepen & Arrangementen

Groepen & Arrangementen

══════════════════

Flynn's Steaks & Bites, een gezellig restaurant in het centrum van Vlaardingen. Voor een borrel, diner of private dining experience bent u van harte welkom. Wij staan voor puur vakmanschap en een oprecht vriendelijke service waardoor elk bezoek een unieke belevenis wordt.

Maar Flynn's Biedt meer

Op zoek naar een locatie of ruimte voor een verjaardag, jubileum of een zakelijk diner? Bij Flynn's verwelkomen wij graag uw grote gezelschap, wat de gelegenheid ook is.

Flynn's Vlaardingen High Wine

HIGH WINE

Flynn's weet als geen ander in Vlaardingen hoe een High Wine hoort te zijn. Verse huisgemaakt zoete en hartige lekkernijen in combinatie met een bijpassende wijnen. Onze High Wine is te reserveren vanaf €37,50 p.p. Met een groep reserveren? Dat is ook mogelijk, neem contact op voor de mogelijkheden. Lees hier meer!

Let op! Reserveer een High Wine minimaal een dag van te voren, reserveren op de dag zelf is niet mogelijk. 

ZAKELIJKE BORRELS & BESPREKINGEN

De beste deals worden gesloten in een ontspannen omgeving. Wij houden rekening met specifieke wensen en zorgen ervoor dat jij en je klanten in alle rust kunnen overleggen. Goed om te weten: wij hebben gratis WiFi.  

Flynn's Restaurant Vlaardingen - Arrangementen dineren bruiloft of feest

DINER VOOR EEN BRUILOFT OF FEEST

Flynn's leent zich uitstekend voor een diner voor een bruiloft of feest. Heb je iets te vieren en zoek je een bijzondere en unieke locatie in Vlaardingen, neem dan vooral contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Flynn's Restaurant Vlaardingen - Arrangementen proeverij

PROEVERIJ WIJN OF WISKEY

Op zoek naar een locatie voor een goed verzorgde en uitgebreide wijn of whiskey proeverij? By Flynn's bieden we dit graag aan en denken we met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op en dan stellen we een leuke proeverij samen. 

Hoogstraat 167
3131 BB Vlaardingen
010 22 35 229
info@flynnsvld.nl

maandag  gesloten
dinsdag t/m donderdag
 16:00 tot 23:00
vrijdag  16:00 tot 00:00
zaterdag  13:00 tot 00:00
zondag  13:00 tot 23:00
Keuken geopend tot 21:30.