MENU↓

Groepen & Proeverij

Groepen & Arrangementen

Flynn's Steaks & Bites, een gezellig restaurant in het centrum van Vlaardingen. Voor een borrel, diner of private dining experience bent u van harte welkom. Wij staan voor puur vakmanschap en een oprecht vriendelijke service waardoor elk bezoek een unieke belevenis wordt.

Maar Flynn's Biedt meer.

Op zoek naar een locatie of ruimte voor een verjaardag, jubileum of een zakelijk diner? Bij Flynn's verwelkomen wij graag uw grote gezelschap, wat de gelegenheid ook is...

ZAKELIJKE BESPREKING

De beste deals worden gesloten in een ontspannen omgeving. Wij houden rekening met specifieke wensen en zorgen ervoor dat jij en je klanten in alle rust kunnen overleggen. Goed om te weten: wij hebben gratis WiFi.  

DINER VOOR EEN BRUILOFT OF FEEST
Flynn's leent zich uitstekend voor een diner voor een bruiloft of feest. Heb je iets te vieren en zoek je een bijzondere en unieke locatie in Vlaardingen, neem dan vooral contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

 PROEVERIJ
Op zoek naar een locatie voor een (wijn/whiskey) proeverij? Ons team denkt graag mee over de mogelijkheden.

HIGH WINE
Flynn's weet als geen ander in Vlaardingen hoe een High Wine hoort te zijn. Verse huisgemaakt zoete en hartige lekkernijen in combinatie met een bijpassende wijnen. Onze High Wine is te reserveren vanaf €44.90,- p.p. Met een groep reserveren? Dat is ook mogelijk, neem contact op voor de mogelijkheden.

Let op! Reserveer een High Wine minimaal een dag van te voren, reserveren op de dag zelf is niet mogelijk. 

Social Media
Reserveren?

Om je een tafel te kunnen garanderen adviseren wij je om te reserveren. Dat kun je online doen door op de button reserveren rechts onder in het scherm te klikken. 

Contact

Adres:
Hoogstraat 167
3131 BB Vlaardingen

Telefoonnummer:
010-2235229

Email:
info@flynnsvld.nl

Openingstijden:
dinsdag t/m donderdag
16:00 tot 23:00
vrijdag & zaterdag
16:00 tot 00:00
zondag
16:00 tot 23:00
Keuken geopend tot 21:30.